• Uitstraling bepalenSamen wordt de uitstraling bepaalt van de nieuwe huisstijl. Modern, fris, betrouwbaar, luxe, authentiek, retro...
  • Ontwerp en uitvoeringConcepten worden gemaakt. Besproken, gecombineerd en geoptimaliseerd. Het definitieve ontwerp uitgewerkt en bijvoorbeeld geschikt gemaakt om te kunnen drukken.
  • ImplementatieHet logo wordt gebruikt. Het briefpapier en de visitekaartjes zijn gedrukt. Samen zijn we gekomen tot een succesvol resultaat.

Nieuw logo, brochure of complete huisstijl

De grafische vormgeving van de elementen die jouw 'corporate identity' of huisstijl bepalen zoals logo's, visitekaartjes, briefpapier, brochures, folders en kaarten.

We creëren niet alleen het ontwerp, maar kunnen ook zorgen dat alle materialen gedrukt en verwerkt worden afgeleverd. Liever via je eigen vertrouwde drukker? Geen enkel probleem.

Met digitale sjablonen voor documenten of presentaties wordt een huisstijl natuurlijk helemaal doorgevoerd. Altijd het juiste lettertype, kleuren en afbeeldingen wanneer een document wordt gemaakt. Presentaties zien er veel professioneler uit.

Deze sjablonen zijn eenvoudig met onze handleiding in de diverse programma's in te stellen. Mocht dit niet lukken dan bieden wij natuurlijk ondersteuning.

Meer informatie? Neem contact met ons op